صفحه اول           دروس ترم               مطالب جديد کمک درسي               منابع آزمون                پاور پونت 
 
ریاضی و آمار     

راهنمای مواجهه با ریاضی و امار در کنکور ارشد

 


 

ریاضی و امار در مجموع 40 سوال 2.5 درصدی برای ما دارد . معمولاً  سرمایه گذاری روی دروس ریاضی و امار بسیار مفید بوده و همچنین در آزمون امسال این قائده مستثنی نمی باشد. اگر به درصدهای قبولی در ازمون سراسری و ازاد سالهای گذشته نگاه کنید در می یابید که اکثر داوطلبان پذیرش شده این دو درس را بین (50 الی 80%) زده اند و در مورد رتبه های تک رقمی نیز بین (80 الی 95%).

داوطلبانی که این دروس را  مورد توجه قرار می دهند باید مبنای خود را درصدی بالای 45 قرار دهند تا برای پذیرش در ازمون سراسری حرفی برای گفتن داشته باشند... اگر شما از اندسته از داوطلبانی هستید که در این دو درس ضعیف محسوب می شوید و یا از لحاظ  زمانی وقت چندانی برای مطالعه ء این دروس ندارید پیشنهاد تخصیص فصول است بدین صورت که با نگاهی به سرفصل های مورد سوال آندسته از مباحثی که آسانتر و قابل جمع بندی اند را در مدت باقی مانده تا آزمون مورد توجه قرار دهید. مطالعهءآمار بالنسبه آسانتر از سرفصل هایی همچون مشتق و انتگرال و ... است .

از 15 سوال آمار می توان با توجه دانش پیش زمینهء ریاضی حداقل 6 الی 8 سوال را پاسخ داد این معادل 15 الی 20 درصد است و از درس ریاضی نیز 10 الی 12 سوال که معادل 25 الی 30 درصد می شود. و در مجموع درصد مبنا مشخص می گردد ( 40 الی 50%) .

اما توصیه هایی که در زمینه این دروس میتوان نمود اینست که :

  1. در دوران مطالعه بیشتر وقت خود را صَرف تمرین تستهای سالهای قبل و منابع معرفی شده تستی نمایید.تعدادی از سوالات از ازمونهای سالهای قبل و کتب معرفی شده می ایند و مابقی نیز(اکثراً )از قالب ثابتی پیروی می نمایند. که با مرور سوالات چهارچوب طراح در اختیار شما قرار می گیرد.
  2. از سرفصل های ساده تر همچون مجموعه هاو...( در ریاضی) و تعاریف و مشخصه های مرکزی و ...(در  امار ) شروع نمایید تا به سرفصل های نسبتاً پیچیده تر.
  3. تفکیک سرفصل ها با توجه به زمان و سطح معلومات و رغبت شما برای  این درس کار اسانی است و تنها لازم است که منابع معرفی شده را در اختیار داشته باشید.
  4. در ازمون تخصیص مناسب زمان بین دو درس زبان ومجموعه ریاضی و آمار فراموش نشود.
  5. اگر پاسخ سوالی رانمی دانید وقت مربوط به ان را در دوران مطالعه( تمرین تست)و زمان ازمون به سوال دیگر یا به درس زبان تخصیص دهید .
  6. حتی یک لحظه از وقت خود را نباید در زمان تمرین تست و ازمون هدر دهید زیرا باید در دوران تمرین به سرعت نسبتاً بالایی در پاسخگویی به سوالات برسید که جلسه ازمون زمان تجربه های تلخ از قبیل کمبود وقت ، شکست روحیه و... نگردد.
  7. فراموش نکنید که نباید منفی بزنید زیرا حتی 01. منفی باعث افت تراز و رتبه در حد بسیار قابل توجّهی می گردد.
  8. اگر می توانید برای ریاضی یک برنامهء ثابت روزانه 45 دقیقه ای الی 1.5 ساعت در نظر بگیرید ( درصورتی که در این درس خیلی ضعیفید و یا حتی در صورت قوی بودن در این درس... ؛ تا نکات ضعف برطرف و قدرت مانور شما افزایش یابد).

  

 
  Home Page